HOME

Babyconcertjes is een serie van concerten met de kwaliteit die je gewend bent van de concertzaal, maar met een groot verschil: je baby is van harte welkom (inclusief babygeluidjes)! In een ontspannen en vriendelijke sfeer kunnen zowel ouders als baby’s genieten van prachtige muziek. Tijdens de concerten kunnen de kleintjes rondkruipen of zich op schoot verwonderen over de muziek. Het geeft niet als ze niet helemaal stil kunnen zijn, en natuurlijk kunnen ze tijdens het concert drinken als ze honger hebben. 
Kom en ontmoet andere ouders en baby’s, geniet van een kop koffie of thee met verse taart* en ga zitten voor speciaal voor jou en je baby geselecteerde kamermuziek.


Concertagenda

Er is ongeveer iedere maand een concertje in de steden waar we spelen te bezoeken.
Alle geplande concerten zijn te vinden in de concertagenda.

De muziek

Elk concert is anders, met muziek variĆ«rend van Barok tot Jazz, van Klassiek tot Tango. We nodigen gerenommeerde (en baby-vriendelijke!) musici uit binnen- en buitenland uit om te spelen als solist, in duo’s of kleine ensembles. Elk babyconcert duurt ongeveer 40 minuten. Je kunt uitnodigingen krijgen via email of notificaties van Facebook voor de eerstvolgende Babyconcertjes in je stad. 

Contact

Vragen, suggesties en opmerkingen zijn van harte welkom. 

Stuur ons met betrekking tot algemene zaken een email babyconcertjes@gmail.com of neem contact met ons op via Facebook 

Specifieke vragen over Babyconcertjes in een bepaalde stad of inschrijving voor de mailinglijst stuur je naar de het e-mailadres dat vermeld staat op de contactpagina